Losse sokken nodig? Kies voor een sokken abonnement

Losse sokken krijg je bij het OnFeet.nl sokken abonnement

Losse sokken nodig? Als je sokken steeds weer kapot gaan, kan je het zat worden om steeds weer naar de winkel te moeten. OnFeet.nl heeft hierop het sokken abonnement bedacht. Hierbij krijg je iedere maand sokken van de beste kwaliteit toegestuurd. Onze sokken zijn op een speciale manier geproduceerd. Hierdoor zitten ze niet alleen comfortabeler dan normale sokken, maar zijn ze ook sterker. Zo heb je niet snel meer kapotte sokken en altijd sokken om aan te trekken.

pijn placeholder 03
Woof-Missmatch-Vrouwen
Met Woof-Missmatch-vrouwen sokken kies je voor vrolijke sokken. Ben je het zat om telkens weer naar de winkel te gaan om nieuwe sokken te kopen? Wil je sokken die niet snel kapot gaan? Dat begrijpen wij bij OnFeet.nl maar al te goed. Daarom hebben wij het sokken abonnement bedacht.
pijn placeholder 02
Dot-Missmatch-Heren
Dot-Missmatch-heren sokken zijn onmisbaar in je sokkenla, want hiermee steel je pas echt de show. Als je geen zin hebt om telkens weer nieuwe sokken te kopen in de winkel en sokken wilt die niet snel kapot gaan, is een missmatched sokken abonnement bij OnFeet.nl de juiste keuze.
pijn placeholder 01
Pilsje-Missmatch-Heren
De Pilsje-Missmatch-Heren sokken zijn de gaafste sokken voor elke man. Doe ze overdag aan, als je naar de kroeg gaat of naar dat ene leuke feestje. Vind jij het ook zo vervelend om elke keer weer nieuwe sokken te kopen? Als je sokken steeds weer kapot gaan, is een missmatched sokken abonnement bij OnFeet.nl geen slecht idee.
pijn placeholder 03
Popcorn-Missmatch-Heren
De Popcorn-Missmatch-Heren sokken mogen niet ontbreken in je sokkenla. Ze geven jouw alledaagse outfit net even wat extra’s. Wil je niet telkens weer nieuwe sokken hoeven kopen, omdat ze steeds kapot gaan? Dan is een missmatched sokken abonnement van On Feet zeker iets voor jou. Iedere maand laten we kwalitatieve sokken bij je bezorgen, waaronder de Popcorn missmatch sokken
pijn placeholder 02
Tic Tac Toe-Missmatch-Vrouwen
Onze Tic Tac Toe-Missmatch-Vrouwen sokken zijn niet alleen erg stijlvol, maar ook gedurfd. Ze geven jouw outfit net even een extra touch. Ben je het beu om telkens nieuwe sokken in de winkel te kopen? Wil je sokken hebben die niet snel kapot gaan? Dan raden we je zeker het missmatched sokken abonnement van OnFeet.nl aan.
pijn placeholder 01
Sleepy-Missmatch-Vrouwen
Onze Sleepy-Missmatch-Vrouwen sokken zijn niet alleen erg vrolijk, maar ook stijlvol. Je kunt er jouw pyjama of alledaagse outfit een leuke twist mee geven. Zie je het niet zitten om iedere keer weer nieuwe sokken te kopen? En wil je sokken die zo lang mogelijk meegaan? Dan zit je goed bij OnFeet.nl.
pijn placeholder 03
Kerstspecial dames
De kerstspecial dames sokken zijn de ideale sokken voor kerst. Ze zijn niet alleen vrolijk en stijlvol, maar zitten ook nog eens zeer comfortabel. Wil je ook niet telkens weer naar de winkel moeten voor nieuwe sokken? Kies dan voor de kwalitatieve sokken van On Feet.
pijn placeholder 02
Kerstspecial heren
De kerstspecial heren sokken mogen niet ontbreken tijdens de feestdagen. Ze geven jouw kerstoutfit net even wat extra’s en zitten ook nog eens erg fijn. Erger je je ook aan telkens weer nieuwe sokken moeten kopen en wil je sokken hebben die echt lang meegaan? Dan ben je bij OnFeet.nl op de juiste plek.
pijn placeholder 01
Piano-Missmatch-Vrouwen
De Piano-Missmatch-Vrouwen sokken van OnFeet.nl zijn ideaal voor piano- en muziekliefhebbers. Het vrolijke design voegt net wat meer toe aan je outfit. Vind je het ook zo vervelend om telkens nieuwe sokken te moeten kopen en heb je het liefst sokken die lang meegaan? Dan zit je goed bij OnFeet.nl.
pijn placeholder 03
Love-Missmatch-Vrouwen
De Love-Missmatch-Vrouwen sokken van On Feet staan perfect bij iedere outfit. Omdat de sokken zo verschillend zijn, geven ze je look net even wat extra’s. Wil je ook niet telkens weer naar de winkel voor nieuwe sokken? En ben je op zoek naar echte kwalitatieve sokken? Dan vind je deze bij OnFeet.nl.
pijn placeholder 02
Alpaca-Missmatch-Vrouwen
De Alpaca-Missmatch-Vrouwen sokken zijn erg leuk en fleuren je outfit helemaal op. Doordat de sokken van elkaar verschillen, zijn ze echte eyecatchers. Wil je niet telkens weer nieuwe sokken hoeven kopen in de winkel? En wil je juist gaan voor sokken van echte kwaliteit? Deze vind je bij On Feet.
pijn placeholder 01
Cactussen-Missmatch-Mannen
Cactussen-Missmatch-Mannen sokken wil jij toch zeker ook aantrekken? Ze geven jouw outfit wat extra’s, want de verschillende sokken vallen nog meer op. Ben je het ook zat om telkens weer nieuwe sokken in de winkel te moeten kopen en kies je liever voor topkwaliteit? Dan ben je bij OnFeet.nl op de juiste plek.
pijn placeholder 03
Comics-Missmatch-Mannen
Met Comics-Missmatch-Mannen sokken heb je jouw comic helden altijd op je sokken. Comics zijn razend populair en deze sokken gaan dan ook als een trein. Wil je niet steeds weer nieuwe sokken hoeven kopen? Zoek je sokken van de beste kwaliteit? Dan vind je deze bij On Feet.
pijn placeholder 02
Voetbal-Missmatch-Mannen

De Voetbal-Missmatch-Mannen sokken zijn uitermate geschikt voor voetbalfans. Doordat de sokken van elkaar verschillen, doen ze net wat meer voor je outfit. Is steeds nieuwe sokken kopen iets wat je liever niet doet? En wil je sokken die lang meegaan? Kies dan voor het sokken abonnement van OnFeet.nl. 

pijn placeholder 01
Lange sokken 3 paar
Lange sokken drie paar nodig? Dan zit je altijd goed met een sokken abonnement van OnFeet.nl. Wij weten hoe vervelend het is om telkens weer naar de winkel te moeten voor nieuwe sokken en hebben daarom On Feet ontwikkeld. Wij sturen je maandelijks kwalitatieve sokken toe die niet snel kapot gaan.
pijn placeholder 03
no-show-3-paar
Met de no show 3 paar sokken van On Feet heb je altijd fijne sokken om aan te trekken. Zie je het niet meer zitten om telkens opnieuw naar de winkel te gaan voor nieuwe sokken? En kies je liever voor sokken van een goede kwaliteit? OnFeet.nl heeft het sokken abonnement bedacht, waardoor je iedere maand van nieuwe sokken voorzien bent.
pijn placeholder 02
Missmatch Cadeauverpakking
Met een Missmatch cadeauverpakking geef je pas echt iets leuks aan je vriendinnen, vrienden, partner of familieleden. De twee verschillende soorten sokken zijn voorzien van de leukste designs waardoor ze elke outfit net wat extra’s geven. Bij On Feet kun je altijd rekenen op kwalitatieve sokken.
pijn placeholder 01
Lange Sokken
Lange sokken gezocht? De beste lange sokken kun je vinden bij On Feet. Wij staan bekend om onze kwalitatieve sokken. Deze zijn gemaakt van geweven katoen, waardoor ze niet alleen sterker, maar ook zachter en soepeler dan normale sokken zijn
pijn placeholder 03
no show
zoek je no show sokken? Bij OnFeet.nl kun je de leukste sokken vinden. Al onze sokken zijn van gekamd katoen gemaakt, waardoor ze zachter en soepeler zijn dan de standaard sokken die je in de winkel kunt vinden. Ben je het zat dat je sokken steeds weer kapot gaan en je telkens naar de winkel moet? Met een sokken abonnement van OnFeet.nl is dit niet meer nodig.

Losse sokken: zo werkt ons sokken abonnement

Wil je losse sokken, dan geef je eerst aan wat voor abonnement je wilt afsluiten. Kies je voor missmatched sokken, dan heb je voor €11,95 per maand iedere maand nieuwe sokken. Hierbij kies je tussen 1 missmatched sok & 1 no show sok of 1 missmatched sok & 1 long sok. Je kunt ook voor een basic sokken abonnement van €9,95 per maand kiezen, waarbij je de keuze hebt tussen 2 lange sokken, 2 no show sokken of 1 lange sok en een no show sok. Vervolgens heb je jouw nieuwe sokken binnen 3-4 dagen in huis. Elke 25ste van de maand krijg je weer een nieuw paar. Losse sokken? Kies voor het gemak van een sokken abonnement.