Over OnFeet

On Feet is een online sokken brand in Nederland waarbij gemak voorop staat!

Sokken zijn een belangrijk onderdeel zijn van elke outfit. Jammer genoeg gaan deze snel kapot en moeten we opnieuw naar de winkels. Omdat wij hebben gemerkt dat 24 uur in een dag te weinig is om je ook nog druk te maken over de juiste sokken, hebben wij On Feet ontwikkeld! Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat iedereen zijn sokken la gevuld is naar wens, zonder hier nog enig omkijk naar te hebben!

Sokken voor iedereen!

Ons assortiment biedt voor iedere fashionista, sneaker-freaker en zakelijke outfit de juiste en passende sokken!
onFeet sokken doos min
onFeet sokken 01 min
onFeet sokken 02 min

Diverse fibers

Gekamd katoen

Bij gekamd katoen worden de garens gekamd vóór het spinnen waardoor de stof zachter en soepelder wordt en er minder onzuiverheden voorkomen. Dit zorgt er ook voor dat na het vele wassen geen pluisjes ontstaan. Door dit proces worden 10 tot 15% van de garens verwijdert. De kortste eerst, want hoe langer de katoengarens, hoe beter de kwaliteit van Uw sokken!!

Polyamide

Dit materiaal wordt veel gebruikt voor sokken, vaak in combinatie met katoen zodat de sok soepel aanvoelt. Polyamide neemt bijna geen vocht op en is goed te wassen. Het is een sterke elastische vezel waardoor de sokken vormvast zijn.

Elastan

Het kenmerk van elastaan is dat het tot 6 keer de oorspronkelijke lengte uitgerekt kan worden en dan bij wegnemen van de spanning tot de oorspronkelijk lengte terugkeert. Met andere woorden, elastaan heeft een elastische rek van 500%.