Missmatched sokken

Met een missmatched sokken abonnement heb je altijd mooie sokken

Met een missmatched sokken abonnement kun je altijd de mooiste missmatched sokken aantrekken. OnFeet.nl staat voor kwalitatieve sokken die vanwege hun speciale productie sterker en soepeler dan normale sokken zijn. Dit betekent dat ze niet snel kapot gaan. Je hoeft dus niet meer telkens naar de winkel voor een nieuw paar sokken, want met ons sokken abonnement krijg je elke maand een nieuw paar. Zo blijft jouw sokkenla goed gevuld. Hoe ons missmatched sokken abonnement precies werkt? Dat vertellen wij je graag.

pijn placeholder 03
Sneakerheads
Veel sneakerheads kiezen al voor de missmatched sokken van On Feet. De reden? Onze sokken hebben unieke designs en zijn van de beste kwaliteit. Door hun speciale productie zijn ze ook soepeler en sterker dan standaard sokken. Hierdoor gaan ze niet snel kapot.
pijn placeholder 02
Studenten
Waarom studenten niet zonder een missmatched sokken abonnement kunnen? Je merkt vast wel dat normale sokken snel kapot gaan, met als gevolg dat je weer naar de winkel moet. Gelukkig is dat met de On Feet missmatched sokken niet het geval en krijg je bij ons sokken abonnement elke maand een nieuw paar sokken opgestuurd.
pijn placeholder 01
Ondenemers
Waarom ondernemers voor een missmatched sokken abonnement van OnFeet.nl kiezen? Sokken draag je elke dag, maar helaas gaan normale sokken vaak snel kapot. Hierdoor moet je steeds weer opnieuw naar de winkel voor nieuwe sokken. Als ondernemer heb je hier toch geen tijd voor of zin in? De On Feet missmatched sokken zijn sterker en soepeler dan normale sokken.
pijn placeholder 03
Winkelpersoneel
Als winkelpersoneel kun je niet zonder een missmatched sokken abonnement van On Feet. Waarom? Omdat je sokken iedere dag draagt, maar ze vaak snel kapot gaan. Daardoor moet je weer naar de winkel voor nieuwe sokken. Niet nodig, vinden wij van On Feet. Met een missmatched sokken abonnement krijg je elke maand een paar sokken, waardoor je niet meer met een lege sokkenla te maken hebt.
pijn placeholder 02
Overheid
Bij de overheid ben je veel onderweg en telkens aan het lopen. Missmatched sokken mogen dan ook niet ontbreken. Misschien erger je je aan sokken die steeds weer kapot gaan, waardoor je alweer naar de winkel moet voor een nieuw paar. OnFeet.nl heeft daarop iets bedacht, namelijk het aanbieden van kwalitatieve sokken via een sokken abonnement.
pijn placeholder 01
Restaurantpersoneel
Restaurantpersoneel? Dan kan je zeker baat hebben bij een missmatched sokken abonnement. Als je veel loopt, gaan je sokken sneller kapot dan normaal. Gelukkig zijn de sokken van OnFeet.nl sterker en soepeler dan standaard sokken. Dit komt doordat ze op een speciale manier gemaakt zijn. Via ons sokken abonnement wordt je elke maand van nieuwe missmatched sokken voorzien.

Zo werkt ons missmatched sokken abonnement

Kies je voor een missmatched sokken abonnement dan heb je vanaf  €11,95 per maand iedere maand rond de 25ste weer een nieuw paar sokken. Je kunt hierbij kiezen voor 1 missmatched sok & 1 no show sok of 1 missmatched sok & 1 long sok. Vervolgens heb je ze binnen 3 tot 4 dagen al in huis. Onze sokken hebben de leukste prints en zijn ook nog eens van de beste kwaliteit. Met missmatched sokken steel jij ongetwijfeld de show, waar je ook bent. Kies ook voor een missmatched sokken abonnement en ga voor sokken van de beste kwaliteit.