Sokken abonnement voor sporters

Sporters hebben altijd genoeg sokken met ons sokken abonnement

Sporters kunnen zeker baat hebben bij een sokken abonnement. Normale sokken gaan vrij snel kapot en uiteraard zal je geen zin hebben om telkens weer naar de winkel te moeten gaan voor een nieuw paar. Bovendien kost je dat ook nog eens meer geld dan wanneer je kiest voor een sokken abonnement van On Feet. On Feet zorgt ervoor dat je iedere maand van nieuwe sokken verzekerd bent. Wij vertellen je meer over ons sokken abonnement voor sporters.
pijn placeholder 03
Met onze goede sokken heb je geen last meer van blaren
“Ik heb last van blaren”, zal je wellicht regelmatig denken als je op zoek gaat naar nieuwe schoenen. Maar wist je dat de juiste sokken er ook voor kunnen zorgen dat je niet snel blaren krijgt? Met een sokken abonnement bij On Feet krijg je iedere maand een paar sokken van topkwaliteit toegestuurd. Daarmee zijn jouw blaren snel verleden tijd. Je hoeft dus zelfs niet meer naar de winkel voor een nieuw paar sokken, wat je tijd en geld zal besparen.
pijn placeholder 02
Kies voor ons sokken abonnement als je last hebt van voetschimmel
“Ik heb last van voetschimmel”. Geen probleem, want de kwalitatieve sokken van On Feet zorgen ervoor dat dit snel verleden tijd is. Als je kiest voor een sokken abonnement van On Feet, krijg je iedere maand een nieuw paar sokken van de beste kwaliteit. Als je je ook ergert aan sokken die snel kapot gaan, heb je met ons sokken abonnement nog een zorg minder.
pijn placeholder 01
Ons sokken abonnement is ideaal als je last hebt van zweetvoeten
“Ik heb last van zweetvoeten”. Als sporter is dit erg vervelend, want hierdoor moet je vaak sneller naar de winkel om weer nieuwe sokken te kopen. Gelukkig heeft On Feet kwalitatieve sokken, waarmee je geen last meer zal hebben van zweetvoeten. En doordat onze sokken lang meegaan, hoef je niet telkens weer opnieuw naar de winkel. Met ons sokken abonnement heb je iedere maand weer een nieuw paar sokken.
pijn placeholder 03
Afzakkende sokken? Niet meer met een On Feet sokken abonnement
Is “Ik heb last van afzakkende sokken” iets wat je regelmatig denkt? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want de sokken van OnFeet.nl zakken niet af. Met ons sokken abonnement heb je niet alleen fijne basic sokken die niet afzakken, maar iedere maand weer een nieuw paar sokken. Zo hoef je niet steeds weer nieuwe sokken te kopen
pijn placeholder 02
Zere voeten? Niet meer met een sokken abonnement van OnFeet.nl
“Ik heb zere voeten”. Bij OnFeet.nl begrijpen we dat dit erg vervelend is, waardoor wij kwalitatieve sokken hebben ontwikkeld die zachter en sterker zijn dan normale sokken. Bij ons kun je kiezen voor en sokken abonnement, waardoor je elke maand weer nieuwe fijne sokken krijgt toegestuurd. Onze sokken gaan niet snel kapot, waardoor je ook niet meer naar de winkel moet.
pijn placeholder 01
De mooiste sokken krijg je bij het sokken abonnement van OnFeet.nl
Denk je “Ik wil mooie sokken”? Dan zit je altijd goed met een sokken abonnement van On Feet. Onze basic sokken zijn van hoge kwaliteit en zijn ook nog eens erg mooi. Daar waar normale sokken snel kapot gaan, is hier bij On Feet geen sprake van. Kies je voor een sokken abonnement van OnFeet.nl, dan hoef je niet meer naar de winkel voor nieuwe sokken.

Hoe werkt ons sokken abonnement voor sporters

Wij hebben voor sporters diverse soorten basic sokken. Kies je voor een sokken abonnement, dan heb je voor maar €9,95 per maand een paar nieuwe sokken. Hierbij heb je de keuze uit 2 lange sokken, 2 no show sokken of 1 lange sok en een no show sok. Heb je je keuze gemaakt, dan zal je de sokken binnen 3 tot 4 dagen ontvangen. Onze sokken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en op een speciale manier gemaakt. Daardoor zijn de sokken nog soepeler en zachter dan standaard sokken en pluizen ze niet snel na meerdere keren wassen. Een sokken abonnement is voor sporters dan ook zeker aan te raden, want zo sport je altijd met een goed paar sokken aan.